Matematikvideo byter namn till eddler.se – Eddler

LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Matematikvideo byter namn till eddler.se

2019-12-19 Av Simon Rybrand 0 kommentarer

Ibland växer ett företag ut ur sin ”kostym”. Det har nu skett för oss och vi byter nu namn till Eddler.

Allt skall fungera som vanligt

Det kan vara viktigt att du känner till att allt skall fungera precis som vanligt.

Alla adresser och länkar kommer att automatiskt styras om från matematikvideo.se/url/ till eddler.se/url/ så du som pluggar eller om du är lärare behöver inte göra något från din sida. Alla din resultat, prov eller övningar kommer också att finnas kvar precis på samma sätt de finns nu.

Vi hoppas att allt kommer fungera bra för dig men om du har några frågor så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Varför byter vi namn?

Från början startade den här tjänsten när min flickvän (som numera är min fru) samt några kompisar till mig frågade om hjälp för att kunna läsa upp sina betyg i Matte. De hade svårt att hitta tydliga förklaringar och jag som jobbade som matematiklärare hade svårt att hinna hjälpa till.

Då lade jag upp några väl valda videos på nätet, framförallt till dem. Med tiden hittade fler och fler fram till dessa filmer och det visade sig att de verkligen hjälpte de som pluggade matematik hemma. De som pluggade uppskattade tydligheten och att alla steg förklarades. Från början var hemsidan väldigt enkel och David kallades in för att bygga ett kurssystem och göra sidan mer användbar. Även skolor hittade fram till vår tjänst och idag pluggar tusentals skolelever varje dag på högstadiet och gymnasiet matematik, fysik och programmering hos oss.

Vi har under åren utvecklats, breddats och förändrats. Vi har numera kurser i mer ämnen än matematik. Vi har en kurs i Fysik 1 och kurser i javascript, python och högskoleprovet. Dessutom har vi utvecklat ett provsystem för skolor med en provbank och uppgiftsbank. Vi har mer än 5000 övningar med förklaringar, bedömningsanvisningar och interaktiva element. Varje dag fylls det på med mer material av våra pedagogiska redaktörer.

Namnet Matematikvideo passade vår tjänst alldeles utmärkt i början men numera har det istället börjat att bli missvisande då tjänsten är så mycket mer än bara video. Därför påbörjade vi ett arbete redan i somras med att byta namn till Eddler på vår tjänst. Nu när vi går in i julledighet och vila och trafiken går ner på vår sajt så passar det bra att byta domännamnet. Vi vill ju inte utsätta dig som pluggar inför en lektion eller ett prov för risken att bli störd av detta. Dock vill jag återigen poängtera att allt bör fungera precis som vanligt!

Med vänlig hälsning
Simon Rybrand
och teamet bakom Eddler (Matematikvideo)

Gör som 1100+ matematiklärare, fysiklärare och skolpersonal och följ de senaste nyheterna i vårt nyhetsbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prova Premium gratis i 14 dagar

Därefter 89 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: