...
Kurser Alla kurser Min sida Min sida Provbank Mina prov Min skola Läromedel Blogg Guider Om oss Kontakt Nationella prov Gamla högskoleprov Läxhjälp matematik Priser
Sök Mitt konto Logga ut Elev/lärare
-registrering
Logga in Köp Premium Köp Premium Prova gratis
Genom att använda den här sidan godkänner du våra användarvillkor, vår integritetspolicy och att vi använder cookies.

Om oss

 

Frågor från press och skola

Vid frågor från press och skola kontakta oss på info@eddler.se eller via telefon på 070-3030940. Observera att vi inte svarar på frågor om matematikuppgifter eller kundtjänstfrågor för privatabonnemang via telefon. Kontakta oss då på info@eddler.se.

Om Eddler

Eddler startades 2010 och drivs av företaget Eddler AB. Eddler finns till för dig som vill lyckas bättre i dina studier. Vårt mål är att göra Sveriges bästa lärandemedel i matematik, fysik och programmering.

Vi följer med dig en längre eller kortare stund och ser till att du förstår alla grunder och lär dig att lösa svårare problem och uppgifter. Vi har kurser för högstadiet och gymnasiet. Se alla kurser här.

Eddler är också ett läromedel för högstadiet och gymnasiet. Skolans elever får då tillgång till alla kurser med videos, övningar och texter. Dessutom får du som lärare tillgång till rapporter på kurs-, lektions- och individnivå. Till lärare har vi även en provbank i matematik och ett system för att genomföra helt digitala prov. Läs mer om vårt läromedel i matematik och fysik.

Idag så har över 100 000 elever använt sig av Eddler för att plugga matematik och fysik och ett 80-tal skolor prenumererar på tjänsten årsvis.

Våra medarbetare - Vi som jobbar med Eddler

Vi vill vara den hjälpsammaste matematiktjänsten på nätet. Det är vi genom att göra allt vi kan för att du skall lära dig och förstå. Vi är helt enkelt superpedagogiska och gör Sveriges bästa videogenomgångar för att se till att du förstår alla steg. Och skulle du fortfarande ha frågor så finns vi där för dig i kommentarer och på vårt forum för att svara på dina frågor.

...

Simon Rybrand

Simon är VD och leg. matematiklärare på gymnasiet och har jobbat med matematikundervisning som lärare och utvecklare av läromedel sedan 2004. Simon är ansvarig för alla videofilmer i matematik.

Kontakt: simon@eddler.se

...

David Karp

David är systemutvecklare och är ansvarig för systemet bakom vår tjänst. David sköter också våra tekniska supportfrågor.

Kontakt: david@eddler.se

...

Anna Karp

Anna är leg. gymnasielärare i matematik och bild. Hon jobbar hos oss och även på skolan LM Engströms gymnasium. Anna är ansvarig för våra prov och övningsuppgifter.

Kontakt: anna@eddler.se

...

Fredrik Vislander

Fredrik Vislander är legitimerad gymnasielärare och har även en tek.kand i fysik. Han har de senaste åren arbetat som lärare i matematik och fysik i Stockholmsområdet.

Kontakt: fredrik@eddler.se

...

Adam Edqvist

Adam är legitimerad gymnasielärare i matematik.

Kontakt: adam@eddler.se

...

Sara Petrén Olauson

Sara är leg. matematik-, teknik- och fysiklärare på gymnasiet och gör övningar och kapitelprov för våra matematikkurser.

Kontakt: sara@eddler.se