LOGGA IN

VIA

OBS! Inget publiceras i ditt flöde utan ditt medgivande.

VIA E-POST

E-post/användarnamn

Lösenord

Glömt lösenordet?
eller

Tre tips inför nationella i Matte 1c

2021-11-25 Av Simon Rybrand 1 kommentar

Det börjar att närma sig höstens nationella prov i matematik 1c. För att hjälpa dig som just sitter och pluggar inför detta prov så tänkte vi på Eddler dela med oss av 3 tips.

Gratislektion för att repetera hela kursen

Vi har ganska nyligen gjort en ny sammanfattande video på 22 minuter av kursen Ma 1c som går igenom exempel på det centrala innehållet. Du kan se den på följande ställen:

Träna på självrättande kapiteltest

Visste du att till alla våra kurser finns det prov som kollar av kapitlen. Det finns alltså 4-7 prov till varje kurs hos oss där du kan repetera större områden. Detta är ett mycket bra sätt att träna inför prov allmänt och särskilt inför np i Ma1c. Proven rättas både automatiskt och genom att du själv bedömer om du gjort rätt. Du får även en betygsprognos när du är klar så att du på ett ungefär vet på vilken betygsnivå du ligger.

Gå till vår Matte 1c kurs för att se proven.

Taktik för att lyckas på ett nationellt prov

Vi har tidigare bloggat om en mängd olika sätt att se till att man är förberedd inför nationella. Om du är intresserad av att förbättra din taktik och vara bättre förberedd så rekommenderas något av följande blogginlägg:

Gör som 1100+ matematiklärare, fysiklärare och skolpersonal och följ de senaste nyheterna i vårt nyhetsbrev.

Diskussion

  1. Anna Karp skrev

    Hurra vad bra!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Prova Premium gratis i 14 dagar

Därefter 99 kr per månad.
Avsluta prenumerationen när du vill.
SKAFFA PREMIUM
Nej tack. Inte just nu.

Vad är detta?
Här hittar du matematiska symboler som kan användas när du ställer frågor på forumet eller kommenterar. När du klickar på symbolen markeras denna, kopiera genom klicka med höger musknapp eller använda kortkommandot Ctrl-C (PC) / cmd-C (Mac)
Förhandsvisning Latex:
Latexkod: